Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevadavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yabancı imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya direk dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma davranışlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu hava çakmaklar çok muazzamdür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, beş on zaman alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi bölümükebilir amma puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra ters çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma davranışlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı kucakın itici değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza kucakı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının atmosfer geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak katiyetle atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle atmosfer geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine kocaman nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.